HOME | PERSONAL CARE COLLECTIE VOOR FITNESS INFLUENCER

'Personal Care' producten voor Fitness Influencer

WIE:

Fitness Influencer

OPDRACHT:

Ontwikkeling van een ‘personal care’ collectie. Onze klant ‘gaat voor goud’ in alles wat hij doet. Aan ons de vraag om dat door te vertalen in verschillende producten.

Showergel ‘Golden Shower’
De naam ‘Golden Shower’ past perfect bij dit product en het imago van onze klant; een goede inhaker, lekker over de top en rebels. Na de lancering van dit product ging het direct viral. 

Eau de Parfum
Een fantastische opdracht, want de volgers van onze klant willen er niet alleen net zo uitzien als deze influencer, maar ook net zo ruiken. We hebben uitgepakt met een gemetalliseerde gouden fles en dito dop + gouden bedrukking. Het parfum komt in een prachtig met zwart doosje met goudfolie. 

Zonnebrandolie
‘Lekker in de olie’ is de favoriete uitspraak van onze klant. Het linkje naar zonnebrandolie was snel gelegd. We ontwikkelden een heerlijk geurende tropische olie, die de huid  beschermt tegen verbranding.

Het geeft op de huid tevens glans, waardoor je paraderend en flanerend de show maakt. 

TYPE PRODUCT:

Eau de Parfum, Showergel, Zonnebrandolie

TYPE PARFUM:

De geur is geïnspireerd op het lievelingsparfum van onze klant van vroeger. Als jullie dat kunnen evenaren, dan hebben jullie de opdracht, zei hij. Dat hoef je ons maar 1 x te zeggen; de parfumeurs zijn aan de slag gegaan om een warm, kruidig, houtachtig parfum met amber te creëren en bij de eerste geursessie was het meteen raak. 

Topnoten: Koffie en Siciliaanse citroen. 
Hartnoten: Lavendel en Kardemom.
Basisnoten: Patchouli, Amber, Opoponax en Chinese ceder.

Scroll to Top